Flora ReVive Lite - Turf Probiotica - Capsules

In onze moderne, technische en steriele wereld is onze fundamentele verbinding met de natuur verloren gegaan. Flora ReVive Lite™ - turf probiotica bevatten deze verbinding in een vorm die uw lichaam in uw voordeel kan gebruiken.


Prijs excl. BTW
47,17 €
Prijs incl. BTW
50 €
Beschikbaarheid
Op voorraad

Levering: 3-5 dagenBestelcode
RVIVELITE
EAN-product
860003751350

Flora ReVive Lite™ - Turf Probiotica - Capsules

VOEDINGSSUPPLEMENT 

FLORA REVIVE LITE™ IS IDEAAL VOOR PERSONEN:

  • Met traditionele op zuivel gebaseerde probiotica ervaren ze geen succes
  • Een antibioticakuur hebben ondergaan
  • Ze reizen vaak en willen probiotica meenemen
  • Ze willen geen probiotica in de koelkast hebben

Flora ReVive Lite™ is de beste probiotische uit turf speciaal ontwikkeld om de balans van darmbacteriën te behouden.

Flora ReVive Lite™ humusrijk-volzuur (humaten) bevat, dat wordt geproduceerd door afbraak van koolstofrijk plantaardig materiaal door bodembacteriën. Humaten zijn de beste bodem probiotische omdat ze worden gevormd door de werking van miljoenen microscopische natuurlijke bacteriën die bijna niet meer worden gevonden in onze steriele, beschaafde wereld. Humaten bevatten probiotica, prebiotica, fytochemicaliën, enzymen en mineralen. Ze hebben veel zuurstof en zijn antagonistisch voor Candida albicans en biofilms.

Inuline is een complexe suiker uit de wortels van planten. Dit prebioticum stimuleert de groei van nuttige bacteriën in de darmen.

Gerst extract in Flora Revive Lite™ is een gedroogd product van RnA ReSet Drops™.

VOORDELEN VAN TURF

Bij het beslissen of een probioticum uit turf te kiezen, of een probiotische met melkzuurbacteriën (lactobacilly), is het noodzakelijk om rekening te houden met biologische compatibiliteit en duurzaamheid. Naast de gezondheidsvoordelen van turf probiotica, Flora ReVive Lite™ is biologisch compatibel als voedselbron voor microbiota en bootst de natuurlijke microflora gevonden in oude archeologische vondsten van onze voorouders. Flora ReVive Lite™ is ook een zeer duurzaam product, omdat de bodem probiotica in Flora ReVive Lite™ zijn beter bestand tegen de spijsvertering, vereisen geen koeling en kunnen profiteren en bevorderen van de groei van andere probiotica in de darmen.

Flora ReVive™ Flora ReVive Lite™ zijn twee uiteinden van het spectrum. Flora ReVive Lite™ voor mensen met een gezonde darm, of die de snelheid van verandering willen verminderen om de gezondheid van hun darmen te herstellen en Flora ReVive™ voor degenen die sterk moeten werken aan de gezondheid van de darmen, mensen met chronische diarree, overmatige gistgroei en PDS, en degenen die gemakkelijk kunnen werken met elke detox die ze kunnen ervaren (dus de timing voor hen is geen probleem).

Dit kan er als volgt uitzien:
Boost balans met Flora ReVive Lite™ ---> Gebruik beide om darmmicrobiomus in balans te brengen -----> Gebruik Flora ReVive™ voor een diepe darmbalans en tegen overmatige gistgroei.

OVER HET SUPPLEMENT

Verpakking: 60 Capsules
Gewicht: 84 g

Dosering: 2 capsules per dag
Aantal doses per verpakking: 30

  Samenstelling in 2 capsules
Per dosis
% RI*
  Mengsel van humaten
510 mg
-
  Inuline
150 mg -
  RnA ReSet Gesrstpoeder
33 mg -


Andere ingrediënten: Plantaardige Cellulose (Capsules), Water

*RI - Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Zonder GGO's

Opmerking: Gekiemd gerstpoeder in RnA ReSet Drops™ kan niet als glutenvrij worden geëtiketteerd omdat de bron gerst is.

GEBRUIKEN

Neem één capsule na het ontwaken en één capsule voor het slapen gaan. Het kan het beste op een lege maag worden ingenomen, 30 minuten na de maaltijd. Het kan echter ook met voedsel worden ingenomen en hoeft niet te worden gekoeld. Als u een gevoelige darm heeft, kunt u beginnen met het nemen van één capsule per dag gedurende een week en probeer dan een tweede capsule toe te voegen, of Flora ReVive™.

WAARSCHUWING

  • Buiten het bereik van kinderen houden.
  • De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
  • Niet gebruiken als de verpakking beschadigd is en neem contact met ons op.
  • Als u wordt behandeld of zwanger bent of borstvoeding geeft, vraag dan uw arts om advies voordat u het supplement gebruikt.
  • Het voedingssupplement mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.
  • Goed gesloten bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats.

 

Men weet zeker dat U gemerkt heeft dat onze beschrijving weinig specifiek en generiek is. De bepaling van Verordening (EG) nr. 1924/2006, voedings- en gezondheidsbewering stelt ons niet in staat om de effecten van onze supplementen op het menselijk lichaam te beschrijven.Controleer de informatie in vrij beschikbare bronnen op internet, literatuur of sociale netwerken. Leuke video's met ondertiteling vind U ook op Youtube.

 

0 beoordelingen - Flora ReVive Lite - Turf Probiotica - Capsules

Beoordeling toevoegen
1 2 3 4 5