Klantbeoordelingen

5 / 5

11 beoordelingen

5 11×
4
3
2
1
1 2 3 4 5

  1. Jef

    - 03.02.2022

    Zeer goede magnesium!

  2. Febe L.

    - 07.01.2022

    ALLES OK

  3. Nick

    - 22.12.2021

    In tegenstelling tot andere supplementen, heb ik echte veranderingen ervaren. Mijn huid is steviger en breekt niet meer zo snel. Ik ben 66 jaar oud en ik was goed op weg naar een papieren huid. De korstjes op mijn huid die met ouderdom en ouderdomsvlekken komen, zijn aan het verdwijnen. Bovendien zijn de krampen in mijn spieren en het "fladderen" van mijn hart volledig verdwenen, na slechts 3 weken gebruik. Ik neem het oraal in en breng het ook aan op mijn huid voor pijnlijke plekken en voor de gezondheid van de huid. Ik heb ook een doof deel van mijn linkerbeen als gevolg van een ischiaszenuwprobleem, dat lijkt te worden verlicht door dit product te gebruiken. Ik had al meer dan 5 jaar gevoelloosheid voordat ik ReMag gebruikte. Het smaakt vreselijk, maar het kan me niet schelen, het werkt. Ik voeg het toe aan 250 ml sap en drink het op.

  4. Robbe

    - 27.11.2021

    Ik raad dit product ten zeerste aan. Tijdens mijn Hashimoto's (auto-immuunziekte) sliep ik verschrikkelijk. Dit product was geweldig tegen alle pijn in mijn lichaam of spieren, en ik sliep er beter door.

  5. Inge

    - 28.10.2021

    Zeer goede en snelle levering! Producten geweldig! Dank je wel.

  6. Lien

    - 07.10.2021

    Ik neem nu al een paar jaar ReMag en de grootste verandering die ik bij mezelf heb opgemerkt, is dat ik 's nachts geen krampen meer in mijn benen heb. Ik doe Remag in een borreltje met sinaasappelsap omdat het op zichzelf niet zo lekker smaakt.

  7. Nina

    - 09.09.2021

    Het product kwam zeer goed verpakt aan. Ik gebruik het nu ongeveer een maand en het helpt me echt om mijn slaapproblemen in balans te brengen. Het smaakt niet best, maar gewoon verdun ik het in water.

  8. Sven P.

    - 15.06.2021

    Ik gebruik Dr. Dean's producten nu ongeveer een jaar. Magnesium nemen heeft een kalmerend effect op mij en mijn gezondheid is goed. Ik heb geen medicatie van de dokter nodig en bovendien heb ik gezond tandvlees en ook tanden.

  9. Marijke

    - 26.05.2021

    Goede ervaring met remag magnesium. Gebruik dit al 2 jaar.

  10. Lothar

    - 08.05.2021

    Allemaal top!

  11. Monika

    - 04.05.2021

    Absoluut de BESTE