ReMag - The Magnesium Miracle | Dr Dean's Pico-ion Vloeibaar Magnesium - 480ml

ReMag is het echte "The Magnesium Miracle™" Pico-ionenvorm van magnesia ontworpen door Dr. Dean (auteur van het boek The Magnesium Miracle™). Zeer opneembaar op cellulair niveau. Bij juiste dosering heeft het geen laxerende werking.


Prijs excl. BTW
65,09 €
Prijs incl. BTW
69 €
Beschikbaarheid
Op voorraad

Levering: 3-5 dagen
Bestelcode
REMAG480
EAN-product
867780000220

ReMag - The Magnesium Miracle™
Dr Dean's Pico-ion Vloeibaar Magnesium - 480ml

VOEDINGSSUPPLEMENT 

ReMag is uitgevonden door Dr. Dean en is zorgvuldig gemaakt van een schone bron van magnesiumchloride. Het is ontwikkeld om gestabiliseerde magnesiumionen te leveren die qua grootte vergelijkbaar zijn met magnesium in planten. ReMag is een pico-ion vorm van magnesium, kleiner in diameter dan minerale ionenkanalen in het lichaam. 

De directe en volledige absorptie betekent dat het zeer snel uit het spijsverteringskanaal wordt opgenomen, waardoor het optreden van laxerende effecten wordt voorkomen.
Wij hebben echter vastgesteld dat mensen met bepaalde gezondheidsproblemen en zeer Intoxicated mensen, laxerende effecten kunnen ondervinden als gevolg van de ontgifting van het lichaam. Als deze negatieve effecten zich voordoen bij normale dosering, raden wij aan de dosis te verlagen tot 1-5 druppels per dag en geleidelijk meer toe te voegen naarmate de toestand van het lichaam verbetert. Ook bij een onbedoelde overdosering (meer dan 20 ml), of als u de magnesiumvoorraden hebt aangevuld (kan worden gemeten door een bloedtest van het magnesiumgehalte van de rode bloedcellen), zal diarree optreden - het lichaam zal proberen het teveel aan magnesium uit te scheiden.

Bron en zuiverheid van ReMag®

Het bedrijf dat ReMag maakt, koopt magnesium met een zuiverheid van 99,98 tot 99,99%. De bron van de magnesia komt uit San Bernardino Co., Californië, en wordt beschreven als een dolomiet. Dit minerale halffabricatenproduct wordt verder opgelost in een pico-ion vloeibare vorm. In ons magnesiumchloride zijn onzuiverheden dus slechts 0,01 - 0,02%. Dit lijkt sterk op de hoogwaardige versie van magnesiumcitraat, dat een zuiverheid van 98% heeft, of magnesiumchloride uit zoutmeren, dat een zuiverheid van 96% heeft. De sleutel is een zuiverheid van 99,98-99,99%, ongeacht de bron.

 • Pico-ionenvorm van magnesium ontworpen door Dr. Dean (auteur van het boek The Magnesium Miracle™)
 • Zeer goed opneembaar op cellulair niveau
 • Bij juiste dosering heeft het geen laxerende werking.

ReMag is het echte Magnesium Miracle™ omdat:

 • Magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeid heid en moeheid
 • Magnesium draagt bij tot een elektrolytenbalans
 • Magnesium draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme
 • Magnesium draagt bij tot de normale werking van het ze nuwstelsel
 • Magnesium draagt bij tot een normale werking van de spieren
 • Magnesium draagt bij tot een normale eiwitsynthese
 • Magnesium draagt bij tot een normale psychologische functie
 • Magnesium draagt bij tot de instandhouding van normale botten
 • Magnesium draagt bij tot de instandhouding van normale tanden
 • Magnesium speelt een rol in het celdelingsproces

 

OVER HET SUPPLEMENT

Verpakking: 480 ml
Gewicht: 480 g

Dosering: 2.5 ml (theelepel)

Aantal doses per verpakking: 192
Concentratie: 60.000 ppm (60 mg puur magnesium per milliliter).

  Samenstelling  Per dosis
% RI*
  Magnesium (gemaakt van MgCl2) 
150 mg 40%


Andere ingrediënten: Omgekeerde osmosewater (Met™ Water)

*RI - Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

GEBRUIKEN

Volwassen dosis: Roer 1 theelepel (2,5ml) per dag in water of sap en neem op lege maag of na de maaltijd. We raden aan om heel langzaam** te beginnen en een halve theelepel per dag (1,25 ml) te nemen en elke 2 dagen met een kwart theelepel te verhogen om de gewenste dosis van 1 theelepel per dag te bereiken. U kan de hele dosis mengen in een liter water en de hele dag nippen. Niet onverdund gebruiken. Voor betere resultaten raden we twee doses per dag aan (2 x 2,5ml).

** Gevoelige personen moeten nog langzamer beginnen. Idealiter druppelsgewijs (1 - 5 druppels in de ochtend). Het toedienen van zeer absorbeerbaar magnesium aan een overgevoelig lichaam kan leiden tot heftige reacties.

Kinderen van 4-12 jaar: neem de helft van de dosis voor volwassenen.

Kinderen jonger dan 4 jaar: alleen na overleg met een arts. 

Opmerking: De dop van de fles is een handig hulpmiddel voor het meten, maar gebruik een gekalibreerde maatbeker, spuit of druppelaar voor nauwkeurige dosering. Als je last hebt van magnesiumtekort of als je een ongezond dieet eet, begin dan heel langzaam met het aanpassen van je lichaam. Sommige mensen moeten beginnen met een miniatuurdosis van 2-4 druppels per dag en zeer langzaam toenemen.

Als u al lang een ander magnesium gebruikt, u beginnen met een onderhoudsdosis: één theelepel tweemaal daags: één theelepel = 150 mg elementair magnesium. Als je levensstijl of dieet een grote hoeveelheid magnesium verbruikt (je drinkt veel koffie, hebt veel stress, doet veel sport en zweet) kun je de dosis twee tot drie keer per dag verhogen tot 1 theelepel om de verzadiging van het lichaam met magnesium te verhogen. Het is het beste om de hele dagelijkse dosis in een liter water te doen en overdag te nippen (samen met zeezout of andere mineralen).
 

WAARSCHUWING

 • Buiten het bereik van kinderen houden.
 • De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
 • Niet gebruiken als de verpakking beschadigd is en neem contact met ons op.
 • Als u wordt behandeld of zwanger bent of borstvoeding geeft, vraag dan uw arts om advies voordat u het supplement gebruikt. Als u tijdens de zwangerschap wilt ReMag® en wilt beginnen, gebruik dan een lage dosis en verhoog geleidelijk.
 • Het voedingssupplement mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.
 • Goed gesloten bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats.

 

Men weet zeker dat U gemerkt heeft dat onze beschrijving weinig specifiek en generiek is. De bepaling van Verordening (EG) nr. 1924/2006, voedings- en gezondheidsbewering stelt ons niet in staat om de effecten van onze supplementen op het menselijk lichaam te beschrijven.Controleer de informatie in vrij beschikbare bronnen op internet, literatuur of sociale netwerken. Leuke video's met ondertiteling vind U ook op Youtube.

3 beoordelingen - ReMag - The Magnesium Miracle | Dr Dean's Pico-ion Vloeibaar Magnesium - 480ml

Beoordeling toevoegen
1 2 3 4 5

 1. Marijke

  - 31.05.2021

  Snelle levering en goed product

 2. Jobst

  - 22.05.2021

  Zoals altijd een zeer snelle verzending en super producten!

 3. Cornelia

  - 16.05.2021

  Alles prima!