Flora ReVive - Probiotische met Turf Extracten - Capsules

Flora ReVive™ is de enige probiotische met turfextracten die speciaal is ontworpen om een evenwicht te houden tussen Candida albicans en darmbacteriën.


Prijs excl. BTW
47,17 €
Prijs incl. BTW
50 €
Beschikbaarheid
Op voorraad

Levering: 3-5 dagenBestelcode
REVIVE60
EAN-product
867780000299

Flora ReVive™ - Probiotische met Turf Extracten - Capsules

VOEDINGSSUPPLEMENT 

FLORA REVIVE™ IS IDEAAL VOOR PERSONEN:

  • Met traditionele op zuivel gebaseerde probiotica ervaren ze geen succes
  • Een antibioticakuur hebben ondergaan
  • Ze reizen vaak en willen probiotica meenemen
  • Ze willen geen probiotica in de koelkast hebben

Flora ReVive™ is de enige probiotische met turfextracten die speciaal is ontworpen om een evenwicht te houden tussen Candida albicans en darmbacteriën.

Flora ReVive™ s een resistent probioticum dat overleeft in maagzuur en geen koeling vereist.

Boulardii van Saccharomyces is een aangenaam gist.

Humin-fulvzuur is gemaakt van een koolstofrijk materiaal dat wordt aangetroffen in een oud compact plantmateriaal (turf), dat wordt afgebroken door bodembacteriën.

Inuline is een complexe suiker uit de wortels van planten. Deze prebiotische "voedt" nuttige bacteriën, die helpen om in balans te komen met microbioom.

VOORDELEN VAN TURF

Bij het beslissen of een probioticum uit turf te kiezen, of een probiotische met melkzuurbacteriën (lactobacilly), is het noodzakelijk om rekening te houden met biologische compatibiliteit en duurzaamheid. Naast de gezondheidsvoordelen van turf probiotica, Flora ReVive™ is biologisch compatibel als voedselbron voor microbiota en bootst de natuurlijke microflora gevonden in oude archeologische vondsten van onze voorouders. Flora ReVive™ is ook een zeer duurzaam product, omdat de bodem probiotica in Flora ReVive™ zijn beter bestand tegen de spijsvertering, vereisen geen koeling en kunnen profiteren en bevorderen van de groei van andere probiotica in de darmen.

Flora ReVive™ Flora ReVive Lite™ zijn twee uiteinden van het spectrum. Flora ReVive Lite™ voor mensen met een gezonde darm, of die de snelheid van verandering willen verminderen om de gezondheid van hun darmen te herstellen en Flora ReVive™ voor degenen die sterk moeten werken aan de gezondheid van de darmen, mensen met chronische diarree, overmatige gistgroei en PDS, en degenen die gemakkelijk kunnen werken met elke detox die ze kunnen ervaren (dus de timing voor hen is geen probleem).

Dit kan er als volgt uitzien:
Boost balans met Flora ReVive Lite™ ---> Gebruik beide om darmmicrobiomus in balans te brengen -----> Gebruik Flora ReVive™ voor een diepe darmbalans en tegen overmatige gistgroei.

OVER HET SUPPLEMENT

Verpakking: 60 Capsules
Gewicht: 86,8 g

Dosering: 2 capsules per dag
Aantal doses per verpakking: 30

  Samenstelling in 2 capsules
Per dosis 
% RI*
  Saccharomyces Boulardii
10 miljard CFU
-
  Mengsel van humaten
650 mg
-
  Inuline 200 mg -
  RnA ReSet Gesrstpoeder
44 mg -


Andere ingrediënten: plantaardige cellulose (capsules), water

*RI - Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Zonder GGO's

Opmerking: Gekiemd gerstpoeder in RnA ReSet Drops™ kan niet als glutenvrij worden geëtiketteerd omdat de bron gerst is.

GEBRUIKEN

Neem één capsule bij het ontwaken en één capsule voor het slapengaan. Het kan het beste op een lege maag worden ingenomen, 30 minuten van de maaltijd. Het kan echter met voedsel worden ingenomen en vereist geen koeling. Als u een gevoelige darm heeft, kunt u beginnen met het innemen van een capsule per dag gedurende een week en vervolgens een andere toevoegen.

WAARSCHUWING

  • Buiten het bereik van kinderen houden.
  • De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
  • Niet gebruiken als de verpakking beschadigd is en neem contact met ons op.
  • Als u wordt behandeld of zwanger bent of borstvoeding geeft, vraag dan uw arts om advies voordat u het supplement gebruikt.
  • Het voedingssupplement mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.
  • Goed gesloten bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats.

 

Men weet zeker dat U gemerkt heeft dat onze beschrijving weinig specifiek en generiek is. De bepaling van Verordening (EG) nr. 1924/2006, voedings- en gezondheidsbewering stelt ons niet in staat om de effecten van onze supplementen op het menselijk lichaam te beschrijven.Controleer de informatie in vrij beschikbare bronnen op internet, literatuur of sociale netwerken. Leuke video's met ondertiteling vind U ook op Youtube.

 

0 beoordelingen - Flora ReVive - Probiotische met Turf Extracten - Capsules

Beoordeling toevoegen
1 2 3 4 5