The Magnesium Miracle by Carolyn Dean (Second Edition) - Book - English version

Now updated with 30 percent new material, the only comprehensive guide to one of the most essential but often-overlooked minerals, magnesium - which guards against and helps to alleviate heart disease, stroke, osteoporosis, diabetes, depression, arthritis, and asthma.


Originele prijs
18,50 €
U bespaart
1,85 € (-10%)
Prijs excl. btw
15,71 €
Prijs incl. btw
16,65 €
Beschikbaarheid
Op voorraad

Verzending: 3-5 dagenBestelcode
MAGNESIUMMEN
Product-EAN
9780399594441

Book - The Magnesium Miracle (Second Edition) by Carolyn Dean
(English version)

Now updated with 30 percent new material, the only comprehensive guide to one of the most essential but often-overlooked minerals, magnesium - which guards against and helps to alleviate heart disease, stroke, osteoporosis, diabetes, depression, arthritis, and asthma. 

Magnesium is an essential nutrient, indispensable to your health and well-being. By adding this mineral to your diet, you are guarding against - and helping to alleviate - such threats as heart disease, stroke, osteoporosis, diabetes, depression, arthritis, and asthma. But despite magnesium's numerous benefits, most of the population of the Western remain dangerously deficient.

Updated and revised throughout with the latest research, this amazing guide explains the vital role that magnesium plays in your body and life. 

Inside you will discover

- new findings about the essential role of magnesium in lowering cholesterol
- improved methods for increasing magnesium intake and absorption rate
- how calcium can increase the risk of heart disease - and how magnesium can lower it
- a magnesium-rich eating plan as delicious as it is healthy
- information on the link between magnesium and obesity
- vitamins and minerals that work with magnesium to treat specific ailments
- why paleo, raw food, and green juice diets can lead to magnesium deficiency

The Magnesium Miracle, now more than ever, is the ultimate guide to a mineral that is truly miraculous.

Praise for The Magnesium Miracle

"Dr. Carolyn Dean has been light-years ahead of her time when it comes to the crucial mineral magnesium and its many lifesaving uses. Her work is a gift to humanity. I highly recommend it." -- Christiane Northrup, M.D.

"Throughout this volume and with utmost clarity, Dr. Carolyn Dean presents invaluable recommendations--based on the latest magnesium research. Virtually every American can benefit." -- Paul Pitchford, author of Healing with Whole Foods

"Dr. Carolyn Dean has the best credentials for bringing solutions to those suffering from the hidden magnesium disorders that affect most of us. This book needs to be read by anyone wishing to improve their quality of life." -- Stephen T. Sinatra, M.D., author of The Sinatra Solution: Metabolic Cardiology

Product Key Features:

Format: Trade Paperback
Language: English
Topic: Alternative Therapies, Diet & Nutrition / Vitamins, General, Healing
Publication Year: 2017
Number of Pages: 608 Pages
Dimensions:
Item Length: 202 mm
Item Height: 30 mm
Item Width: 132 mm


12 beoordelingen - The Magnesium Miracle by Carolyn Dean (Second Edition) - Book - English version

Beoordeling toevoegen
1 2 3 4 5

 1. Karel

  - 06.02.2024

  Een heel informatief boek! Dokter Dean vertelt over waarom magnesium zo belangrijk is. De tips en informatie in dit boek zal ik zeker weten gaan toepassen. Ik vertrouw erop dat het mijn herstel ten goede zal komen.

 2. Margreet

  - 04.11.2023

  Wat een pareltje. De informatie in dit boek is voor mij van onschatbare waarde. Dokter Dean heeft mijn leven veranderd en ze zal zeker ook dat van jou kunnen veranderen. Koop het boek, lees het en volg de tips. Je zult er geen spijt van krijgen.

 3. Andreas D

  - 05.08.2023

  Magnesium lijkt een wondermiddel te zijn. Ik zal na verloop van tijd mijn beoordeling uitbreiden.

 4. Michaël S

  - 14.03.2023

  Dit boek is geweldig! Als je ooit last hebt gehad van angst- of paniekaanvallen, slaapproblemen, spierkrampen, krampen in je handen of voeten of mist in je hoofd, dan is dit boek voor jou. Veel mensen hebben een tekort aan magnesium. Ik ben een paar jaar geleden begonnen met het nemen van magnesiumpoeder. Maar ik nam het niet elke dag, en ik nam niet zoveel als op de verpakking werd aanbevolen. Gaandeweg merkte ik dat ik 's avonds beter in slaap kon vallen. Ik was veel minder onaangenaam tegen mensen en schoot ook niet meteen in de stress als er bijvoorbeeld iets van tafel viel. Het boek is duidelijk geschreven en iedereen kan het begrijpen. Niet zoals andere boeken, die meer in een academische bibliotheek thuishoren. Als je alles wilt weten over magnesium en de gevolgen van een magnesiumtekort, lees dan dit boek. Ben je bang dat je niet genoeg magnesium binnenkrijgt uit je dieet en wil je weten hoe je dit kunt oplossen om gezond te blijven en goed te slapen, koop dan The Magnesium Miracle! Ik ben er in één keer doorheen gegaan.

 5. peace101

  - 09.03.2023

  De auteur geeft antwoord op al mijn vragen en nog veel meer. Een geweldige bron van informatie die je verder niet van begin tot eind hoeft door te lezen. Het is meer een encyclopedie, vol met informatie en details.

 6. AtomTom

  - 25.02.2023

  Als histamine-intolerant persoon is dit boek voor mij van onschatbare waarde geweest bij het toevoegen van magnesiumsupplementen aan mijn dieet. Het staat vol met nuttige informatie. Ik kan het iedereen aanraden!

 7. Janneke

  - 25.02.2023

  Het boek staat boordevol wetenschappelijke, klinische en op onderzoek gebaseerde informatie. Dokter Dean deelt haar persoonlijke reis naar een gezond leven en haar professionele medische kennis en ervaring op een begrijpelijke manier.

 8. Michelle E.

  - 04.02.2023

  Een informatief en begrijpelijk boek, gebaseerd op baanbrekend onderzoek. Absoluut een aanrader!

 9. Anton

  - 14.12.2022

  Dit boek van dokter Carolyn Dean is een geweldige kennismaking met magnesium. Tijdens een hartoperatie had ik een kleine beroerte, waardoor ik last kreeg van kortetermijn geheugenverlies. De schrijfstijl van dokter Dean is prettig om te lezen, zonder te overweldigen met informatie. Het boek is goed te begrijpen. Dokter Dean heeft me geholpen gezondere beslissingen te nemen. Ik voel me geweldig!

 10. Monica B.

  - 10.06.2020

  Goed geschreven en zeer informatief boek. Ik ben ontzettend blij dat ik het gekocht heb! Het staat vol met informatie die iedereen zou moeten weten. In het bijzonder mensen die lijden aan chronische aandoeningen. Als je weet hoe het menselijk lichaam elke voedingsstof, micronutriënt, vitamine et cetera nodig heeft om goed te functioneren, is dat een geweldige realisatie. Ik vind het fijn hoe het boek uitlegt hoe magnesium helpt en waar we het voor nodig hebben. Bovendien onderbouwt dokter Dean alles met wetenschappelijke onderzoeken. Lees daarom niet alleen dit boek, maar verdiep je in wat je lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren. Vooral in deze tijd waarin we voortdurend worden blootgesteld aan chemicaliën, milieuvervuiling, voedselverarming en genetische manipulatie.

 11. Dahlia

  - 25.01.2020

  "Ik lees veel boeken over gezondheid, maar ze zijn niet allemaal even goed. Dit boek was een verademing. Naar mijn mening moeten we onze gezondheid in eigen handen nemen en ons richten op hoe we gezond kunnen leven, niet alleen op behandeling met geneesmiddelen. Ik ben 70 jaar oud en gebruik geen medicijnen. Ik had geen idee hoe belangrijk magnesium was, ook al slikte ik het al voor mijn restless leg syndrome en een goede nachtrust. Nu weet ik dat het ook op veel andere manieren helpt. Iedereen heeft het nodig. Er is veel tegenstrijdige informatie in omloop, maar ik geloof dat het beste wat je voor je gezondheid kunt doen is elke dag vitamine C en magnesium innemen."

 12. Elisabeth

  - 22.03.2018

  Informatief, begrijpelijk en uitgebreid. Mijn Ayurvedisch therapeut adviseerde me magnesiumsupplementen te nemen en dit boek te kopen. Ik las het en begon kort daarna met het nemen van vloeibare magnesiumsupplementen. Hierdoor ging ik me al snel beter voelen. Ik viel sneller in slaap, werd 's ochtends uitgerust wakker, had meer energie en mijn lichaam deed minder pijn, ik had geen stijve gewrichten en spieren meer. In eerste instantie nam de stijfheid toe, precies zoals in het boek staat, maar na ongeveer een week verdween dat weer. Ik voelde me rustiger, kon beter met angst omgaan en voelde me zelfs zo ontspannen dat ik niet langer mijn kaken op elkaar bleef klemmen. Ook hoef ik me geen zorgen meer te maken over spijsverteringsproblemen. Het is altijd belangrijk om te leren hoe je vloeibaar magnesium op de juiste manier gebruikt. Met welke hoeveelheid je moet beginnen, hoe vaak en welke dosering je moet innemen afhankelijk van je lichaamsgewicht. Ook moet je je bewust zijn van de gevolgen die dit voor je lichaam zal hebben, zowel in het begin als wanneer je aan de supplementen gewend bent geraakt. Ik was bijvoorbeeld eerst erg slaperig, maar daarna raakte ik zo aan magnesium gewend dat ik zelfs na een volledige dosis, afgestemd op mijn gewicht, niet meer moe ben. Je slaapt beter, maar je wilt natuurlijk niet meteen in slaap vallen na het nemen van de supplementen. Tot slot kocht ik ook de andere supplementen die dokter Dean noemt in haar boek, zoals sporenelementen, calcium, eiwitten en vitamine B. Hoewel je alles wat je lichaam nodig heeft uit je voeding kunt halen, was mijn lichaam niet in staat om dat te doen en had ik voedingssupplementen nodig. In zekere zin voelde het alsof ik weer tot leven kwam. Ik ben heel dankbaar voor dit boek.