ReMag Liquid Magnesium - Vloeibaar magnesium - 240 ml

ReMag® is het enige echte The Magnesium Miracle®. Een vorm van pico-ionisch magnesium ontwikkeld door dr. Dean, auteur van het boek The Magnesium Miracle®. Hoog opneembaar op cellulair niveau, zonder laxerend effect bij de juiste dosering.


Prijs excl. btw
40,57 €
Prijs incl. btw
43 €
Beschikbaarheid
Op voorraad

Verzending: 3-5 dagen
Bestelcode
REMAG240
Product-EAN
866486000015

ReMag® Liquid Magnesium - Vloeibaar magnesium - 240 ml

VOEDINGSSUPPLEMENT 

ReMag® is geformuleerd door dr. Dean en wordt zorgvuldig geproduceerd uit een zuivere bron van magnesiumchloride. Het is samengesteld om gestabiliseerde magnesiumionen te leveren, die qua grootte vergelijkbaar zijn met plantaardig magnesium. ReMag® is een pico-ionische vorm van magnesium, kleiner in diameter dan de minerale-ionenkanalen in het menselijk lichaam. 

Door de directe en volledige opname wordt het snel geabsorbeerd uit het spijsverteringskanaal, waardoor er geen laxerende effecten optreden.
Wij hebben echter geconstateerd dat mensen onder invloed of met bepaalde gezondheidsproblemen laxerende effecten kunnen ervaren door de ontgifting van het lichaam. Als deze negatieve effecten optreden bij een normale dosering, raden wij aan de dosering te verlagen tot 1-5 druppels per dag en geleidelijk te verhogen naarmate uw lichamelijke gesteldheid verbetert. Als u onbedoeld een grote overdosering heeft genomen (meer dan 20 ml) of als uw magnesiumreserves zijn verzadigd (wat kan worden gemeten met een bloedtest op het magnesiumgehalte in de rode bloedcellen), zal u last krijgen van diarree omdat uw lichaam het overtollige magnesium probeert uit te scheiden.

Bron en zuiverheid van ReMag®

De producent van ReMag gebruikt magnesium met een zuiverheid van 99,98 tot 99,99 procent. De magnesiumgrondstof wordt in San Bernardino (Californië) in de Verenigde Staten gewonnen als dolomiet. Dit minerale halffabrikaat wordt vervolgens opgelost in een pico-ionische vloeistof. Ons magnesiumchloride bevat daardoor slechts 0,01 tot 0,02 procent aan onzuiverheden. Dit is vergelijkbaar met hoogwaardig magnesiumcitraat, dat een zuiverheid heeft van 98 procent, of met magnesiumchloride dat is gewonnen uit zoutmeren en een zuiverheid heeft van 96 procent. De essentie is 99,98 tot 99,99 procent zuiverheid, ongeacht de bron.

 • Pico-ionisch magnesium ontwikkeld door dr. Dean, auteur van The Magnesium Miracle®
 • Hoog opneembaar op cellulair niveau
 • Zonder laxerend effect bij de juiste dosering

ReMag® is het enige echte The Magnesium Miracle® omdat:

 • Magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeid heid en moeheid
 • Magnesium draagt bij tot een elektrolytenbalans
 • Magnesium draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme
 • Magnesium draagt bij tot de normale werking van het ze nuwstelsel
 • Magnesium draagt bij tot een normale werking van de spieren
 • Magnesium draagt bij tot een normale eiwitsynthese
 • Magnesium draagt bij tot een normale psychologische functie
 • Magnesium draagt bij tot de instandhouding van normale botten
 • Magnesium draagt bij tot de instandhouding van normale tanden
 • Magnesium speelt een rol in het celdelingsproces

 

PRODUCTINFORMATIE

Verpakking: 240 ml
Gewicht: 240 g

Dosering: 2,5 ml (1 maatlepel)
Doseringen per verpakking: 96

Concentratie: 60.000 ppm (60 mg zuiver magnesium per ml).

  Samenstelling   Per dosering % DRI*
  Magnesium (geproduceerd uit MgCl2) 
150 mg 40%


Overige ingrediënten: Omgekeerde-osmosewater

*DRI = Dagelijkse Referentie-Inname.

GEBRUIK

Meng dagelijks 2,5 ml (1 meegeleverde maatlepel) in een glas (250 ml) water, thee of een andere drank en drink dit op een lege maag of na een maaltijd. Begint u net met het product, neem dan eerst een kleinere hoeveelheid en verhoog uw dosering geleidelijk. Niet onverdund gebruiken. 

Door de hoge concentratie kan natuurlijke kristallisatie optreden. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit van het product.

Let op: Gebruik de meegeleverde maatlepel of druppelaar voor een nauwkeurige dosering. Heeft u een magnesiumtekort of eet u ongezond, begin dan langzaam zodat uw lichaam kan wennen. Voor sommigen geldt dat zij moeten beginnen met een minimale dosering van 2-4 druppels per dag en dit langzaam moeten opbouwen.

Als u al langdurig andere magnesiumsupplementen gebruikt, kunt u beginnen met een onderhoudsdosering van tweemaal daags 1 maatlepel (1 maatlepel - 2,5 ml - bevat 150 mg elementair magnesium). Als uw levensstijl of dieet veel magnesium verbruikt (u drinkt bijvoorbeeld veel koffie, heeft last van stress of sport en zweet veel), kunt u de dosering verhogen tot twee- tot driemaal daags 1 maatlepel om de magnesiumverzadiging van uw lichaam te bevorderen. U kunt het best de volledige dagelijkse dosering, in combinatie met zeezout of andere mineralen, mengen met 1 liter water en hier gedurende de dag van drinken.

 

WAARSCHUWING

 • Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
 • Buiten bereik van kinderen bewaren.
 • Aanbevolen dosering niet overschrijden.
 • Supplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerd en evenwichtig dieet.
 • Gebruikt u medicijnen, bent u zwanger of geeft u borstvoeding, raadpleeg dan uw arts voordat u dit supplement gebruikt.
 • Goed afsluiten. Droog en donker bewaren bij kamertemperatuur.
 • Niet gebruiken als de verpakking beschadigd is. Neem in dat geval contact met ons op.

 

Het zal u zijn opgevallen dat onze beschrijving vrij algemeen is. Verordening (EG) nr. 1924/2006 van het Europees Parlement en de Raad inzake voedings- en gezondheidsclaims voor levensmiddelen staat namelijk niet toe dat wij de effecten van onze supplementen op het menselijk lichaam beschrijven. Raadpleeg vrij beschikbare bronnen op internet, in vakliteratuur of op sociale media. Op YouTube staan diverse interessante video's met ondertiteling.

54 beoordelingen - ReMag Liquid Magnesium - Vloeibaar magnesium - 240 ml

Beoordeling toevoegen
1 2 3 4 5

 1. Anna

  - 30.06.2022

  In april kocht ik ReMag op aanraden van een vriend. Ik merkte dat de magnesium vanaf het eerste moment hielp tegen mijn vermoeidheid. Na een paar dagen sliep ik beter en voelde ik me veel minder gestrest. Ik begon met een halve theelepel in de ochtend en nu neem ik ongeveer één theelepel per dag. De volgende keer bestel ik een grote verpakking magnesium en D3K2. Ik raad magnesium nu aan al mijn vrienden aan.

 2. Jennifer

  - 22.05.2022

  Een week geleden kocht ik 480 ml ReMag bij jullie. Ik begon met twee keer per dag een halve theelepel gemengd met een glas water. Het heeft vrijwel geen smaak al proef je het wel een beetje. Is dit de juiste dosering?

 3. Maartje

  - 16.03.2022

  Ik begon oorspronkelijk met ReMag vanwege een gescheurde achillespees, maar mijn lichaam besloot eerst de vrouwelijke organen te behandelen. Ik had chronische pijn na twee buitenbaarmoederlijke zwangerschappen, en na twee dagen was dit weg. Als ik nu een dag vergeet magnesium in te nemen komt de pijn terug. Als bonus zijn ook de vlekken van mijn tong verdwenen.

 4. Paula

  - 30.09.2021

  Ik ga beginnen met een paar druppels en daarna de dosering verhogen. Ik kan nog geen beoordeling geven. Maar het zal zeker helpen.

 5. Silvana

  - 24.08.2021

  We zijn erg blij met het product, mijn dochter heeft een aantal medische aandoeningen en magnesium met vitamine D helpt haar symptomen te verlichten. Om de smaak te neutraliseren mengen we het met een glas verse sinaasappelsap, dan is het goed te drinken. :)

 6. Sonja

  - 08.06.2021

  Ik ben erg tevreden over het product, heb het nu twee keer besteld. Ik had last van hevige krampen maar geen enkel magnesiumproduct werkte. Ik probeerde uiteindelijk ReMag, dat wel effect had.

 7. Marijke

  - 31.05.2021

  Snelle levering en goed product

 8. Jobst

  - 22.05.2021

  Zoals altijd een zeer snelle verzending en super producten!

 9. Cornelia

  - 16.05.2021

  Alles prima!

 10. Barbara

  - 03.05.2021

  Ik neem nu twee weken magnesium en voelde me in het begin erg raar. Ik meng de dagelijkse dosis in een fles met 500 ml water. De smaak is dan prima. Ik drink het in de ochtend. Minder water maakt het magnesium erg bitter en moeilijk te drinken. Bedankt voor dit product.

 11. Jozef

  - 10.02.2021

  Magnesium is geweldig, ik heb al meer dan 3 liter gedronken en mijn bloedwaarden zijn uitstekend, suiker, cholesterol alles gewoon binnen de normen verwacht wonderen na een half jaar.

 12. Sofie

  - 16.01.2021

  Het smaakt ontzettend bitter. Ik krijg het nauwelijks weg. Ik neem al heel lang een ander soort magnesium en na 14 dagen gebruik zie ik geen verschil.

 13. Alisa

  - 06.12.2020

  Ik ben tevreden. Ik voel me beter en heb meer energie.

 14. Johanne

  - 02.11.2020

  Altijd weer bijzonder tevreden.

 15. Pauline

  - 20.10.2020

  Ik ben er blij mee, de smaak bevalt me en ik voel na een paar weken al een lichte verbetering. Ik blijf er lekker van drinken. :)

 16. John

  - 17.10.2020

  Ik ben erg tevreden

 17. Martin

  - 16.10.2020

  :-)

 18. Lisanne

  - 01.10.2020

  Ik gebruik het sinds kort en ben tevreden. Ik voel me beter en heb meer energie dan voorheen.

 19. Martha

  - 10.08.2020

  Snelle bezorging, goed product. Aanrader.

 20. Martine

  - 29.07.2020

  Het wordt niet eenvoudig om een recensie te schrijven en alle positieve punten samen te vatten over wat ReMag kan doen, waar het bij kan helpen. De effecten ervan zijn eenvoudigweg niet te missen, zelfs voor de mensen in mijn omgeving. Na drie maanden magnesium te hebben gebruikt, ben ik ook begonnen met ReMyte als supplement. De synergie is verbazingwekkend. Ik kan ReMag echt aan iedereen aanbevelen. Om over de andere producten, boeken en artikelen van dr. Nog maar te zwijgen.