ReMag 480ml + Vitamin C ReSet Bundle

Veel mensen gebruiken Vitamin C ReSet® om de smaak van ReMag® en andere mineralensupplementen te verbeteren. Geniet van de heerlijke, niet te zure en niet te zoete fruitsmaak.


Originele prijs
128 €
U bespaart
12,80 € (-10%)
Prijs excl. btw
108,68 €
Prijs incl. btw
115,20 €
Beschikbaarheid
Op voorraad

Verzending: 3-5 dagenBestelcode
RMVITCB

ReMag® 480ml + Vitamin C ReSet® Bundle

VOEDINGSSUPPLEMENT   

De ReMag® 480 ml + Vitamin C ReSet® Bundle bevat een combinatie van hoog opneembaar magnesium, een hoge dosering vitamine C en een middelhoge dosering kalium. De eerste twee dragen bij aan het verminderen van vermoeidheid en uitputting, normale psychologische activiteit en normale activiteit van het zenuwstelsel. Magnesium draagt in combinatie met kalium bij aan een normale spierfunctie.

Deze bundel bevat:

Zie voor meer informatie de afzonderlijke producten.

GEBRUIKSAANWIJZING

Drinkrichtlijnen

Blijf gehydrateerd: Vermenigvuldig uw gewicht in kilogram met 0,03 en drink minimaal zoveel liter water per dag. Voeg aan 1 liter water een kwart theelepel zee- of Himalayazout toe. Een persoon van 70 kg moet per dag dus minimaal 2,1 liter water drinken (70 kg x 0,03 = 2,1 l).

ReMag®: 1 theelepel (2,5 ml) per dag, verdund in water of vruchtensap. Innemen op een lege maag of na een maaltijd. Wij raden u aan om langzaam** te beginnen met een halve theelepel per dag (1,25 ml) en de dosering elke 2 dagen met een kwart theelepel te verhogen tot u de gewenste dosering van 1 theelepel per dag bereikt. U kunt de gehele dosering mengen met 1 liter water en hier gedurende de dag van drinken. Voor betere resultaten raden wij twee doseringen per dag aan (2 x 2,5 ml).

** Bouw bij overgevoeligheid de dosering nog langzamer op, idealiter per druppel (1-5 druppels in de ochtend). De afgifte van hoog opneembaar magnesium aan een overgevoelig lichaam kan leiden tot heftige reacties.

Vitamin C ReSet®: meng dit heerlijke poeder met 240-480 ml water en drink er gedurende de dag van of gebruik het om uw favoriete smoothie of ReStructure®-shake op smaak te brengen.

Deze dosering geldt voor volwassenen. Doseringen voor kinderen staan vermeld op de afzonderlijke producten.
 

WAARSCHUWING

 • Buiten bereik van kinderen bewaren.
 • Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
 • Niet gebruiken als de verpakking is beschadigd. Neem in dergelijke gevallen contact met ons op.
 • Als u medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft, overleg dan met uw arts voordat u voedingssupplementen neemt.
 • Voedingssupplement mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerd dieet en een gezonde levensstijl.
 • Gesloten en droog bewaren op kamertemperatuur.

   

  Het zal u zijn opgevallen dat onze beschrijving vrij algemeen is. Verordening (EG) nr. 1924/2006 van het Europees Parlement en de Raad inzake voedings- en gezondheidsclaims voor levensmiddelen staat namelijk niet toe dat wij de effecten van onze supplementen op het menselijk lichaam beschrijven. Raadpleeg vrij beschikbare bronnen op internet, in vakliteratuur of op sociale media. Op YouTube staan diverse interessante video's met ondertiteling.

   

  1 beoordeling - ReMag 480ml + Vitamin C ReSet Bundle

  Beoordeling toevoegen
  1 2 3 4 5

  1. Tina

   - 24.08.2022

   Goed spul! Wat een geweldig supplement! Ik heb het altijd in huis.