ReMag 480ml + Vitamin C ReSet Bundle

Vitamine C ReSet™ heeft veel mensen geholpen de smaak van ReMag® en andere mineralen naar hun zin te zetten. Bovendien heeft het een heerlijke kleine vruchtensmaak die niet te zuur en niet te zoet is!


Prijs excl. BTW
118,87 €
Prijs incl. BTW
126 €
Beschikbaarheid
Op voorraad

Levering: 3-5 dagenBestelcode
RMVITCB

ReMag® 480ml + Vitamin C ReSet™ Bundle

VOEDINGSSUPPLEMENT   

ReMag® 480 ml + Vitamin C ReSet™ Bundle bevat een combinatie van goed opneembaar magnesium, een relatief hoge dosis vitamine C en een gemiddelde dosis kalium. De eerste twee dragen bij tot een vermindering van de graad van vermoeidheid en uitputting, tot een normale mentale activiteit en tot de normale werking van het zenuwstelsel. Magnesium draagt in combinatie met kalium bij tot een normale spierfunctie.

Dit pakket omvat:

Meer informatie vindt Uw bij elke product

GEBRUIKSAANWIJZING

Instructies voor de drinkmodus

Hydrateren – vermenigvuldig je gewicht in kilogram met 0,03 en drink minstens evenveel vocht per dag. Doe een kwart theelepel zeezout of Himalayazout in elke liter water. Zo moet een persoon ten minste 2,1 liter water drinken -70 kg x 0,03 = 2,1 L.

ReMag®: Roer 1 theelepel (2,5ml) per dag in water of sap en neem op lege maag of na de maaltijd. We raden aan om heel langzaam** te beginnen en een halve theelepel per dag (1,25 ml) te nemen en elke 2 dagen met een kwart theelepel te verhogen om de gewenste dosis van 1 theelepel per dag te bereiken. U kan de hele dosis mengen in een liter water en de hele dag nippen. Niet onverdund gebruiken. Voor betere resultaten raden we twee doses per dag aan (2x2,5ml).

** Gevoelige personen moeten nog langzamer beginnen. Idealiter druppelsgewijs (1 - 5 druppels in de ochtend). Het toedienen van zeer absorbeerbaar magnesium aan een overgevoelig lichaam kan leiden tot heftige reacties.

Vitamin C ReSet™: Roer dit heerlijke poeder door 240-480ml water en zee de hele dag, of gebruik het apart om Uw favoriete smoothie of ReStructure® eiwit te proeven.

Deze dosering is bedoeld voor volwassenen. De dosering voor kinderen is te vinden bij individuele producten.
 

WAARSCHUWING

 • Buiten het bereik van kinderen houden.
 • De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
 • Niet gebruiken als de verpakking beschadigd is en neem contact met ons op.
 • Als u wordt behandeld of zwanger bent of borstvoeding geeft, vraag dan uw arts om advies voordat u het supplement gebruikt.
 • Het voedingssupplement mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.
 • Goed gesloten bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats.

   

  Men weet zeker dat U gemerkt heeft dat onze beschrijving weinig specifiek en generiek is. De bepaling van Verordening (EG) nr. 1924/2006, voedings- en gezondheidsbewering stelt ons niet in staat om de effecten van onze supplementen op het menselijk lichaam te beschrijven.Controleer de informatie in vrij beschikbare bronnen op internet, literatuur of sociale netwerken. Leuke video's met ondertiteling vind U ook op Youtube.

   

  0 beoordelingen - ReMag 480ml + Vitamin C ReSet Bundle

  Beoordeling toevoegen
  1 2 3 4 5