Dr. Dean's Vitamin D Booster Bundle

Dr. Dean's Vitamin D Booster Bundle is het perfecte vitaminepakket voor de herfst en winter omdat het vitamine D, zink en vitamine C bevat. Zowel zink als de beide vitaminen dragen bij aan de normale werking van het immuunsysteem. Combineer met ReMag® voor maximaal resultaat!


Originele prijs
187 €
U bespaart
18,70 € (-10%)
Prijs excl. btw
158,77 €
Prijs incl. btw
168,30 €
Beschikbaarheid
Op voorraad

Verzending: 3-5 dagenBestelcode
VITDBOOST

Dr. Dean's Vitamin D Booster Bundle

VOEDINGSSUPPLEMENT


Dr. Dean's Vitamin D Booster Bundle
is het perfecte vitaminepakket voor de herfst en winter omdat het vitamine D, zink en vitamine C bevat. Zowel zink als de beide vitaminen dragen bij aan de normale werking van het immuunsysteem. Combineer met ReMag® voor maximaal resultaat!

Deze bundel bevat:

GEBRUIKSAANWIJZING

Drinkrichtlijnen

Blijf gehydrateerd: Vermenigvuldig uw gewicht in kilogram met 0,03 en drink minimaal zoveel liter water per dag. Voeg aan 1 liter water een kwart theelepel zee- of Himalayazout toe. Een persoon van 70 kg moet per dag dus minimaal 2,1 liter water drinken (70 kg x 0,03 = 2,1 l).

ReMag®: (dosering voor volwassenen): 1 theelepel (2,5 ml) per dag, verdund in water of vruchtensap. Innemen op een lege maag of na een maaltijd. Wij raden u aan om langzaam** te beginnen met een halve theelepel per dag (1,25 ml) en de dosering elke 2 dagen met een kwart theelepel te verhogen tot u de gewenste dosering van 1 theelepel per dag bereikt. U kunt de gehele dosering mengen met 1 liter water en hier gedurende de dag van drinken. Voor betere resultaten raden wij twee doseringen per dag aan (2 x 2,5 ml).

** Bouw bij overgevoeligheid de dosering nog langzamer op, idealiter per druppel (1-5 druppels in de ochtend). De afgifte van hoog opneembaar magnesium aan een overgevoelig lichaam kan leiden tot heftige reacties.

Pico Zinc® Plus: (dosering voor volwassenen): preventief 0,5 theelepel (1,25 ml) per dag. Verdunnen in water of vruchtensap. Dosering bij luchtwegaandoeningen: 1 theelepel (2,5 ml) per dag of tijdelijk nog hoger na overleg met uw arts. Wij raden aan om het supplement in te nemen tijdens een maaltijd, omdat hogere doses lichte misselijkheid kunnen veroorzaken op een lege maag. 

D3K2 ReSet®-capsules: (dosering voor volwassenen): neem elke week 1 capsule bij een vetrijke maaltijd. Na overleg met uw arts kunt u de dosering verhogen. Gebruiken in de ochtend of middag. Gebruik in de avond kan het in slaap vallen bemoeilijken.

De aanbevolen vitamine D-inname in de VS verschilt van die in de EU. De voorgeschreven dosering wijkt daarom af van de originele etikettering van het product. Overleg met uw arts over de dosering voor kinderen en jongeren onder de 16 jaar of als u vragen heeft over de wisselwerking van het product met medische klachten of voorgeschreven medicatie.

Vitamin C ReSet®: meng dit heerlijke poeder met 240-480 ml water en drink er gedurende de dag van of gebruik het om uw favoriete smoothie of ReStructure®-shake op smaak te brengen.

Deze dosering geldt voor volwassenen. Doseringen voor kinderen staan vermeld op de afzonderlijke producten.
 

WAARSCHUWING

  • Buiten bereik van kinderen bewaren.
  • Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
  • Niet gebruiken als de verpakking is beschadigd. Neem in dergelijke gevallen contact met ons op.
  • Als u medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft, overleg dan met uw arts voordat u voedingssupplementen neemt.
  • Voedingssupplement mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerd dieet en een gezonde levensstijl.
  • Gesloten en droog bewaren op kamertemperatuur.

 

Het zal u zijn opgevallen dat onze beschrijving vrij algemeen is. Verordening (EG) nr. 1924/2006 van het Europees Parlement en de Raad inzake voedings- en gezondheidsclaims voor levensmiddelen staat namelijk niet toe dat wij de effecten van onze supplementen op het menselijk lichaam beschrijven. Raadpleeg vrij beschikbare bronnen op internet, in vakliteratuur of op sociale media. Op YouTube staan diverse interessante video's met ondertiteling.

 

0 beoordelingen - Dr. Dean's Vitamin D Booster Bundle

Beoordeling toevoegen
1 2 3 4 5