The Longevity Bundle van Dr. Carolyn Dean

The Longevity Bundle van dr. Carolyn Dean bevat een elegante selectie RnA ReSet-producten. De bundel is het perfecte pakket voor mensen die de nadruk willen leggen op de belangrijkste voedingsstoffen


Originele prijs
195 €
U bespaart
19,50 € (-10%)
Prijs excl. btw
165,57 €
Prijs incl. btw
175,50 €
Beschikbaarheid
Op voorraad

Verzending: 3-5 dagenBestelcode
LONGEVITYBD

The Longevity Bundle van Dr. Carolyn Dean

VOEDINGSSUPPLEMENT

The Longevity Bundle van dr. Carolyn Dean bevat een elegante selectie RnA ReSet-producten. Deze selectie supplementen werkt in synergie om snel de essentiële voedingsstoffen aan te vullen die uw lichaam nodig heeft. De bundel is het perfecte pakket voor mensen die de nadruk willen leggen op de belangrijkste voedingsstoffen.

Deze bundel bevat:

Dit pakket bevat magnesium, het mineraal waarover dr. Dean het boek The Magnesium Miracle schreef en een succesvolle carrière opbouwde op de voordelen van suppletie ervan. Door de jaren heen heeft dr. Dean talloze mensen over de hele wereld geholpen. Niet alleen met haar boek, waarmee zij inzicht biedt in de algemene behoeften van het menselijk lichaam, maar ook met de andere producten die zij heeft ontwikkeld. Dit pakket bevat vitamine B, C, D en K. Vitamine D draagt in combinatie met vitamine K bijvoorbeeld bij aan het behoud van gezonde botten. Als antioxidant draagt vitamine C bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en ondersteunt het de normale werking van het immuunsysteem. Tot slot draagt het vitamine B-complex bij aan een normaal energiemetabolisme en vermindert het vermoeidheid en uitputting.

Zie voor meer informatie de afzonderlijke producten.
 

GEBRUIKSAANWIJZING

Drinkrichtlijnen

Blijf gehydrateerd: Vermenigvuldig uw gewicht in kilogram met 0,03 en drink minimaal zoveel liter water per dag. Voeg aan 1 liter water een kwart theelepel zee- of himalayazout toe. een persoon van 70 kg moet per dag dus minimaal 2,1 liter water drinken (70 kg x 0,03 = 2,1 l).

ReMag®: (dosering voor volwassenen): 1 theelepel (2,5 ml) per dag, verdund in water of vruchtensap. Innemen op een lege maag of na een maaltijd. Wij raden u aan om langzaam** te beginnen met een halve theelepel per dag (1,25 ml) en de dosering elke 2 dagen met een kwart theelepel te verhogen tot u de gewenste dosering van 1 theelepel per dag bereikt. U kunt de gehele dosering mengen met 1 liter water en hier gedurende de dag van drinken. Niet onverdund gebruiken. Voor betere resultaten raden wij twee doseringen per dag aan (2 x 2,5 ml).

** Bouw bij overgevoeligheid de dosering nog langzamer op, idealiter per druppel (1-5 druppels in de ochtend). De afgifte van hoog opneembaar magnesium aan een overgevoelig lichaam kan leiden tot heftige reacties.

D3K2 ReSet®-capsules: Neem elke 5 dagen 1 capsule bij een vetrijke maaltijd. Na overleg met uw arts kunt u de dosering verhogen. Gebruiken in de ochtend of middag. Gebruik in de avond kan het in slaap vallen bemoeilijken.

De aanbevolen vitamine D-inname in de VS verschilt van die in de EU. De voorgeschreven dosering wijkt daarom af van de originele etikettering van het product. Overleg met uw arts over de dosering voor kinderen en jongeren onder de 16 jaar of als u vragen heeft over de wisselwerking van het product met medische klachten of voorgeschreven medicatie.

Vitamin C ReSet®: meng dit heerlijke poeder met 240-480 ml water en drink er gedurende de dag van of gebruik het om uw favoriete smoothie of ReStructure®-shake op smaak te brengen.

ReAline® - Vitamine B-plus: Tweemaal daags 1 capsule innemen tijdens of na een maaltijd.
 

WAARSCHUWING

  • Buiten bereik van kinderen bewaren.
  • Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
  • Niet gebruiken als de verpakking is beschadigd. Neem in dergelijke gevallen contact met ons op.
  • Als u medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft, overleg dan met uw arts voordat u voedingssupplementen neemt.
  • Voedingssupplement mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerd dieet en een gezonde levensstijl.
  • Gesloten en droog bewaren op kamertemperatuur.

 

Het zal u zijn opgevallen dat onze beschrijving vrij algemeen is. Verordening (EG) nr. 1924/2006 van het Europees Parlement en de Raad inzake voedings- en gezondheidsclaims voor levensmiddelen staat namelijk niet toe dat wij de effecten van onze supplementen op het menselijk lichaam beschrijven. Raadpleeg vrij beschikbare bronnen op internet, in vakliteratuur of op sociale media. Op YouTube staan diverse interessante video's met ondertiteling.

 

0 beoordelingen - The Longevity Bundle van Dr. Carolyn Dean

Beoordeling toevoegen
1 2 3 4 5