ReNew Serum - Hydraterende gezichtscrème

ReNew Serum® is een sterk geconcentreerde vorm van RnA ReSet Drops® en is speciaal geformuleerd voor maximale hydratatie van uw gezicht en uw handen.


Prijs excl. btw
154,55 €
Prijs incl. btw
187 €
Beschikbaarheid
Momenteel niet op voorraad


Bestelcode
RENEWSR
Product-EAN
866486000039

ReNew Serum® - Hydraterende gezichtscrème

COSMETISCHE FORMULE


ReNew Serum® huidverzorgingscrème combineert de hydraterende voordelen van olijfolie met de voedende werking van gerstkorrels. De huidcrème gaat de tekenen van versnelde veroudering tegen, zoals een droge huid, fijne lijntjes en rimpels.

INFORMATIE OVER INGREDIËNTEN

OZON-OLIJFOLIE - De natuurlijke hydraterende eigenschappen van olijfolie in combinatie met het oxiderende effect van ozon stimuleren de activiteit van huidcellen en verbeteren de toevoer van zuurstof aan het huidweefsel te verbeteren. Het vermindert ontstekingen en verzacht irritatie, breekt gifstoffen en onzuiverheden af en verbeterd de gezondheid en straling van de huid.

EGYPTISCHE ROZENOLIE - Rijk aan vitamines, antioxidanten en essentiële vetzuren om de regeneratie van de huid te ondersteunen en de elasticiteit van de huid te verbeteren. Natuurlijke ontstekingsremmende en antimicrobiële eigenschappen helpen de ontstoken huid te kalmeren en roodheid en zwelling te verminderen.

RNA RESET DROPS CONCENTRATE - Ondersteuning van cellulaire reproductie en vernieuwing.

PRODUCTINFORMATIE

Inhoud: 45 ml
Gewicht: 60 g

Partijnummer: -
Ten minste houdbaar tot: 08/2025

GEBRUIK

Breng de gewenste hoeveelheid ReNew Serum® aan op een schone huid. Kan gebruikt worden op handen, gezicht en lichaam.

Gebruik ReNew Serum® als een waardevolle toevoeging aan uw huidverzorgingsroutine. Breng een druppel serum aan op droge plekken, fijne lijntjes en rimpels en masseer het in de huid. Kan tweemaal daags gebruikt worden in combinatie met daglotion.

INGREDIENTS (INCI)

• Hordeum Vulgare Extract • Ozonized Olive Oil • Trifolium Pratense Extract • Rosa Flower Oil • Boswellia Serrata • Aframomum Melegueta

WAARSCHUWING

  • Goed schudden voor gebruik.
  • Gekoeld bewaren, bij voorkeur in de koelkast.
  • Bedoeld voor extern gebruik.
  • Buiten bereik van kinderen bewaren.

Het zal u zijn opgevallen dat onze beschrijving vrij algemeen is. Verordening (EG) nr. 1924/2006 van het Europees Parlement en de Raad inzake voedings- en gezondheidsclaims voor levensmiddelen staat namelijk niet toe dat wij de effecten van onze supplementen op het menselijk lichaam beschrijven. Raadpleeg vrij beschikbare bronnen op internet, in vakliteratuur of op sociale media. Op YouTube staan diverse interessante video's met ondertiteling.

 

0 beoordelingen - ReNew Serum - Hydraterende gezichtscrème

Beoordeling toevoegen
1 2 3 4 5