Total Body Wellness Bundle - Een compleet pakket voor uw welzijn

Een compleet pakket van Dr. Carolyn Dean's Total Body Wellness Bundle producten. Sterke immuniteit is tegenwoordig een noodzaak. Verspil geen tijd aan het testen van geschikte combinaties.


Prijs excl. BTW
166,04 €
Prijs incl. BTW
176 €
Beschikbaarheid
Op voorraad

Levering: 3-5 dagenBestelcode
TOTALWELLNESS

Total Body Wellness Bundle - Een compleet pakket voor uw welzijn


Total Body Wellness Bundle
is ontworpen om:

  1. Geleverde mineralen die werken (ReMag®, Pico-Zinc® Plus)
  2. Geleverde vitaminen (D3K2 ReSet®, Whole C ReSet®)
  3. Geleverde heilzame antioxidanten (Whole C ReSet®) 

Dit pakket omvat:

Elke add-on is gekoppeld aan alle andere suplementen. Ons doel is om een pakket producten aan te bieden dat maximale synergie zal hebben. Onderzoek en ervaring suggereert dat u geen extra supplementen nodig zou moeten hebben.
 

GEBRUIKSAANWIJZING

Instructies voor de drinkmodus

Hydrateren – vermenigvuldig je gewicht in kilogram met 0,03 en drink minstens evenveel vocht per dag. Doe een kwart theelepel zeezout of Himalayazout in elke liter water. Zo moet een persoon ten minste 2,1 liter water drinken -70 kg x 0,03 = 2,1 l.

ReMag®: 2,5 ml per dag. Voor betere resultaten raden we twee doses per dag aan. We raden aan om heel langzaam** te beginnen en een halve theelepel per dag (1,25 ml) te nemen en elke 2 dagen met een kwart theelepel te verhogen om de gewenste dosis van 5 ml te bereiken.

** Gevoelige personen moeten nog langzamer beginnen. Idealiter druppelsgewijs (1 - 5 druppels in de ochtend). Het toedienen van zeer absorbeerbaar magnesium aan een overgevoelig lichaam kan leiden tot heftige reacties.

Pico Zinc® Plus: een preventieve dosis van 1,25 ml per dag. Dosis bij luchtwegaandoeningen 2,5 ml per dag, of tijdelijk zelfs hoger na overleg met een arts. Bij gebruik op een lege maag kunnen hogere doses milde misselijkheid veroorzaken.

D3K2 ReSet® capsules: Neem 1 capsule elke 5 dagen bij een maaltijd met vet. Na overleg met uw arts kan de dosis worden verhoogd. Neem in de ochtend of middag, gebruik in de avond kan verergeren en U kunt in slaap vallen.
De dosering van vitamine D in de VS verschilt van die in de EU en Belgie, daarom verschilt de dosering van het oorspronkelijke etiket. Raadpleeg een zorgverlener over doseren bij kinderen en adolescenten jonger dan 16 jaar, en ook als u vragen heeft over de interactie van het product met een bestaande medische aandoening of geneesmiddelen op recept.

Whole C ReSet®  is een organisch vitamine C complex. Elke capsule bevat 250 mg vitamine C en 1010 mg Vit-C van fruitmengsel.
Dosering: Neem 1 capsule tweemaal daags met of zonder voedsel.

Er zijn momenteel geen behandelingen, geneesmiddelen of voedingssupplementen goedgekeurd voor de behandeling of preventie van COVID-19. Hoewel onderzoeksvaccins en COVID-19-behandelingen worden ontwikkeld, bevinden deze geteste producten zich in de vroege stadia van productontwikkeling en zijn ze nog niet volledig getest op veiligheid of werkzaamheid.

Pico Silver® is een uniek (95-98% biologisch actieve zilverionen) gestabiliseerd zilverion bereid uit 99,99% puur elementair zilver ter grootte van een picometer. 
*Wettelijk minimum: Zilver is geen goedgekeurd geneesmiddel of voedingssupplement in de EU. Het product is uitsluitend bedoeld voor extern gebruik  en voor verdere verwerking (bijv. in cosmetica).
 

WAARSCHUWING

  • Buiten het bereik van kinderen houden.
  • De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
  • Niet gebruiken als de verpakking beschadigd is en neem contact met ons op.
  • Als u wordt behandeld of zwanger bent of borstvoeding geeft, vraag dan uw arts om advies voordat u het supplement gebruikt.
  • Het voedingssupplement mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.
  • Goed gesloten bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats.

 

Men weet zeker dat U gemerkt heeft dat onze beschrijving weinig specifiek en generiek is. De bepaling van Verordening (EG) nr. 1924/2006, voedings- en gezondheidsbewering stelt ons niet in staat om de effecten van onze supplementen op het menselijk lichaam te beschrijven.Controleer de informatie in vrij beschikbare bronnen op internet, literatuur of sociale netwerken. Leuke video's met ondertiteling vind U ook op Youtube.

 

0 beoordelingen - Total Body Wellness Bundle - Een compleet pakket voor uw welzijn

Beoordeling toevoegen
1 2 3 4 5