Total Body Wellness Bundle - Het complete pakket voor uw gezondheid en welzijn

Alle producten van dr. Carolyn Dean, gecombineerd in de Total Body Wellness Bundle. Tegenwoordig kunt u niet meer zonder een sterk immuniteit. Verspil geen tijd met het uitzoeken van de juiste combinatie supplementen.


Originele prijs
217 €
U bespaart
32,55 € (-15%)
Prijs excl. btw
174,01 €
Prijs incl. btw
184,45 €
Beschikbaarheid
Op voorraad

Verzending: 3-5 dagenBestelcode
TOTALWELLNESS

Total Body Wellness Bundle - Een compleet pakket voor uw welzijn


De Total Body Wellness Bundle
bestaat uit:

  1. Werkzame mineralen (ReMag®, Pico-Zinc® Plus)
  2. Vitaminen  (D3K2 ReSet®, Whole C ReSet®)
  3. Heilzame antioxidanten  (Whole C ReSet®) 

Deze bundel bevat:

Alle supplementen hebben invloed op elkaar. Ons doel is om een productpakket aan te bieden dat maximale synergie oplevert. Onderzoek en ervaring suggereren dat u geen aanvullende supplementen nodig zou moeten hebben.
 

GEBRUIKSAANWIJZING

Drinkrichtlijnen

Blijf gehydrateerd: Vermenigvuldig uw gewicht in kilogram met 0,03 en drink minimaal zoveel liter water per dag. Voeg aan 1 liter water een kwart theelepel zee- of himalayazout toe. een persoon van 70 kg moet per dag dus minimaal 2,1 liter water drinken (70 kg x 0,03 = 2,1 l).

ReMag®: Dosering voor volwassenen: 1 theelepel (2,5 ml) per dag, verdund in water of vruchtensap. Innemen op een lege maag of na een maaltijd. Wij raden u aan om langzaam** te beginnen met een halve theelepel per dag (1,25 ml) en de dosering elke 2 dagen met een kwart theelepel te verhogen tot u de gewenste dosering van 1 theelepel per dag bereikt. U kunt de gehele dosering mengen met 1 liter water en hier gedurende de dag van drinken. Niet onverdund gebruiken. Voor betere resultaten raden wij twee doseringen per dag aan (2 x 2,5 ml).

** Bouw bij overgevoeligheid de dosering nog langzamer op, idealiter per druppel (1-5 druppels in de ochtend). De afgifte van hoog opneembaar magnesium aan een overgevoelig lichaam kan leiden tot heftige reacties.

Pico Zinc® Plus (dosering voor volwassenen): 0,5 theelepel (1,25 ml) per dag. Dosering bij luchtwegaandoeningen: 1 theelepel (2,5 ml) per dag of tijdelijk nog hoger na overleg met uw arts. Wij raden aan om het supplement in te nemen tijdens een maaltijd, omdat hogere doses lichte misselijkheid kunnen veroorzaken op een lege maag.

D3K2 ReSet®-capsules: Neem elke 5 dagen 1 capsule bij een vetrijke maaltijd. Na overleg met uw arts kunt u de dosering verhogen. Gebruiken in de ochtend of middag. Gebruik in de avond kan het in slaap vallen bemoeilijken.
De aanbevolen vitamine D-inname in de VS verschilt van die in de EU. De voorgeschreven dosering wijkt daarom af van de originele etikettering van het product. Overleg met uw arts over de dosering voor kinderen en jongeren onder de 16 jaar of als u vragen heeft over de wisselwerking van het product met medische klachten of voorgeschreven medicatie.

Whole C ReSet®: Is een biologisch vitamine C-complex. Elke capsule bevat 250 mg vitamine C en 550 mg Vita-C®-vruchtencomplex.
Dosering: tweemaal daags 1 capsule bij een maaltijd of op een lege maag.

Er zijn momenteel geen behandelingen, medicijnen of voedingssupplementen goedgekeurd voor de behandeling of preventie van COVID-19. Hoewel er experimentele vaccins en behandelingen voor COVID-19 in ontwikkeling zijn, bevinden deze producten zich nog in een vroeg ontwikkelingsstadium en zijn zij nog niet volledig getest op veiligheid en werkzaamheid.

Pico Silver® bevat unieke, 95 tot 98 procent biologisch actieve en gestabiliseerde zilverionen van picometrische grootte, geproduceerd uit 99,99 procent puur elementair zilver. 
*Wettelijk minimum: Zilver is geen goedgekeurd geneesmiddel of voedingssupplement in de EU. Het product is uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik of verdere verwerking (bijv. in cosmetica).
 

WAARSCHUWING

  • Buiten bereik van kinderen bewaren.
  • Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
  • Niet gebruiken als de verpakking is beschadigd. Neem in dergelijke gevallen contact met ons op.
  • Als u medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft, overleg dan met uw arts voordat u voedingssupplementen neemt.
  • Voedingssupplement mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerd dieet en een gezonde levensstijl.
  • Gesloten en droog bewaren op kamertemperatuur.

 

Het zal u zijn opgevallen dat onze beschrijving vrij algemeen is. Verordening (EG) nr. 1924/2006 van het Europees Parlement en de Raad inzake voedings- en gezondheidsclaims voor levensmiddelen staat namelijk niet toe dat wij de effecten van onze supplementen op het menselijk lichaam beschrijven. Raadpleeg vrij beschikbare bronnen op internet, in vakliteratuur of op sociale media. Op YouTube staan diverse interessante video's met ondertiteling.

 

0 beoordelingen - Total Body Wellness Bundle - Het complete pakket voor uw gezondheid en welzijn

Beoordeling toevoegen
1 2 3 4 5