Vitamin D3K2 ReSet + ReMag Liquid Magnesium Supplement Bundle

Het perfecte pakket voor mensen die hun vitamine D-spiegel moeten aanvullen en zich zorgen maken over hun magnesiumgehalte.


Originele prijs
86 €
U bespaart
4,30 € (-5%)
Prijs excl. btw
77,08 €
Prijs incl. btw
81,70 €
Beschikbaarheid
Op voorraad

Verzending: 3-5 dagenBestelcode
D3K2RMBND

Vitamin D3K2 ReSet® + ReMag® Liquid Magnesium Supplement Bundle

VOEDINGSSUPPLEMENT

ReMag® met D3K2 in een handig voordeelpakket. De Vitamin D Education Society beveelt passende magnesiumsuppletie aan bij het gebruik van vitamine D-supplementen. Magnesium is zo belangrijk voor de verwerking van vitamine D, dat een adequaat magnesiumgehalte effectiever kan zijn dan vitamine D-supplementen bij het produceren van actieve vitamine D. Magnesium is zelfs een vereiste voor acht belangrijke stappen in het vitamine D-metabolisme. Als vloeibaar voedingssupplement dat speciaal is samengesteld voor hoge opname, is ReMag® daarom een uitstekende aanvulling op vitamine D3.

Deze bundel bevat:

 

GEBRUIKSAANWIJZING

Drinkrichtlijnen

Blijf gehydrateerd: Vermenigvuldig uw gewicht in kilogram met 0,03 en drink minimaal zoveel liter water per dag. Voeg aan 1 liter water een kwart theelepel zee- of Himalayazout toe. Een persoon van 70 kg moet per dag dus minimaal 2,1 liter water drinken (70 kg x 0,03 = 2,1 l).

ReMag®: Dosering voor volwassenen: 1 theelepel (2,5 ml) per dag, verdund in water of vruchtensap. Innemen op een lege maag of na een maaltijd. Wij raden u aan om langzaam** te beginnen met een halve theelepel per dag (1,25 ml) en de dosering elke 2 dagen met een kwart theelepel te verhogen tot u de gewenste dosering van 1 theelepel per dag bereikt. U kunt de gehele dosering mengen met 1 liter water en hier gedurende de dag van drinken. Niet onverdund gebruiken. Voor betere resultaten raden wij twee doseringen per dag aan (2 x 2,5 ml).

** Bouw bij overgevoeligheid de dosering nog langzamer op, idealiter per druppel (1-5 druppels in de ochtend). De afgifte van hoog opneembaar magnesium aan een overgevoelig lichaam kan leiden tot heftige reacties.

D3K2 ReSet®-capsules: Neem elke 5 dagen 1 capsule bij een vetrijke maaltijd. Na overleg met uw arts kunt u de dosering verhogen. Gebruiken in de ochtend of middag. Gebruik in de avond kan het in slaap vallen bemoeilijken.

De aanbevolen vitamine D-inname in de VS verschilt van die in de EU. De voorgeschreven dosering wijkt daarom af van de originele etikettering van het product. Overleg met uw arts over de dosering voor kinderen en jongeren onder de 16 jaar of als u vragen heeft over de wisselwerking van het product met medische klachten of voorgeschreven medicatie.

Deze dosering geldt voor volwassenen. Doseringen voor kinderen staan vermeld op de afzonderlijke producten.

WAARSCHUWING

 • Buiten bereik van kinderen bewaren.
 • Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
 • Niet gebruiken als de verpakking is beschadigd. Neem in dergelijke gevallen contact met ons op.
 • Als u medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft, overleg dan met uw arts voordat u voedingssupplementen neemt.
 • Voedingssupplement mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerd dieet en een gezonde levensstijl.
 • Gesloten en droog bewaren op kamertemperatuur.

 

Het zal u zijn opgevallen dat onze beschrijving vrij algemeen is. Verordening (EG) nr. 1924/2006 van het Europees Parlement en de Raad inzake voedings- en gezondheidsclaims voor levensmiddelen staat namelijk niet toe dat wij de effecten van onze supplementen op het menselijk lichaam beschrijven. Raadpleeg vrij beschikbare bronnen op internet, in vakliteratuur of op sociale media. Op YouTube staan diverse interessante video's met ondertiteling.

 

1 beoordeling - Vitamin D3K2 ReSet + ReMag Liquid Magnesium Supplement Bundle

Beoordeling toevoegen
1 2 3 4 5

 1. Sara

  - 10.10.2021

  Beste product ooit. Ik gebruik dit product nu al bijna zes jaar en er gaat niets boven. De vitamine D is nieuw voor me, maar de resultaten zijn veelbelovend. Ik raad het aan al mijn vrienden en familie aan.