De ontwikkeling van ReMag® - Liquid Magnesium

De ontwikkeling van ReMag® - Liquid Magnesium

17.02.2024

Soms wordt gezegd dat noodzaak de moeder van uitvinding is. In 1999 werd dokter benaderd door Random House om een boek over magnesium te schrijven. Het boek werd in 2003 gepubliceerd onder de titel The Miracle of Magnesium. In 2017 verscheen de uitgebreide en herziene tweede editie onder de titel The Magnesium Miracle.

Tijdens het schrijven van haar boek over magnesium, ontdekte dokter Dean dat ze zelf last had van de symptomen van magnesiumtekort, zoals hartkloppingen, krampen in de benen, slapeloosheid en meer. Hoewel ze destijds al magnesiumsupplementen slikte, had ze veel last van de laxerende werking van bestaande producten.

ReMag® - Vloeibaar magnesium

Tien jaar lang benaderde ze fabrikanten en probeerde ze onderzoek in gang te zetten naar een magnesiumsupplement dat geen laxerend effect zou hebben. Uiteindelijk kwam ze in contact met een chemicus die geconcentreerd magnesiumchloride met 60.000 gestabiliseerde picometrische magnesiumionen per liter kon prepareren.

Met deze vorm van magnesium kon dokter Dean 200 mg magnesium per dag aanvullen zonder laxerend effect.

En nu? In oktober 2022 vierde ReMag de tiende verjaardag en inmiddels vind het product aftrek bij klanten over de hele wereld. Kan dat echt? Wij danken dokter Dean voor het feit dat zij sinds haar studie het initiatief heeft genomen op het gebied van voeding en zich onvermoeibaar heeft ingezet voor de ontwikkeling van een effectief magnesiumsupplement zonder laxerend effect.

Waarom is ReMag® onmisbaar voor gezondheid en vitaliteit?

ReMag® vloeibaar magnesium is een pure bron van magnesium zonder bindmiddelen, toevoegingen, conserveringsmiddelen of andere onnodige ingrediënten. De gestabiliseerde picometrische magnesiumionen in ReMag® zijn uitstekend opneembaar op cellulair niveau, waardoor ze snel werkzaam zijn en niet uit het lichaam worden gespoeld zoals andere magnesiumsupplementen. ReMag® magnesium wordt vertrouwd door zorgprofessionals en tienduizenden klanten die hebben ontdekt dat deze vorm van vloeibaar magnesium voor hen het verschil maakt.

ReMag® is The Magnesium Miracle® omdat:
  • Magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeid heid en moeheid
  • Magnesium draagt bij tot een elektrolytenbalans
  • Magnesium draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme
  • Magnesium draagt bij tot de normale werking van het ze nuwstelsel
  • Magnesium draagt bij tot een normale werking van de spieren
  • Magnesium draagt bij tot een normale eiwitsynthese
  • Magnesium draagt bij tot een normale psychologische functie
  • Magnesium draagt bij tot de instandhouding van normale botten
  • Magnesium draagt bij tot de instandhouding van normale tanden
  • Magnesium speelt een rol in het celdelingsproces

ReMag® als onderdeel van uw dagelijkse routine

Of u nu op zoek bent naar ondersteuning voor het zenuwstelsel of vermoeidheid en uitputting wilt verminderen, kies voor supplementen van hoge kwaliteit. ReMag is een bron van pico-ionisch, hoog opneembaar magnesium. Dankzij de hoge opneembaarheid en zuivere formule, zorgt dit supplement er op een effectieve manier voor dat uw lichaam het magnesium krijgt dat het nodig heeft om optimaal te functioneren.Terug naar artikeloverzicht