ReMag® Magnesium, een uitzonderlijke oplossing

ReMag® Magnesium, een uitzonderlijke oplossing

27.02.2024

Het hoog opneembare ReMag is een vloeibaar magnesiumproduct. Bij de productie wordt gebruik gemaakt van puur magnesiumchloride, dat een proces van achttien stappen ondergaat waarin het wordt omgezet in een concentraat van gestabiliseerde magnesiumionen ter grootte van één picometer. Het is geformuleerd om optimaal door het lichaam te worden opgenomen en minimale spijsverteringsproblemen te veroorzaken.

Het ReMag-mineraalsupplement wordt zorgvuldig vervaardigd uit een pure bron van magnesiumchloride en is samengesteld om gestabiliseerde magnesiumionen te leveren met een kleinere diameter dan de minerale ionenkanalen in onze lichaamscellen. ReMag is het Magnesium Miracle, omdat het een zeer goed opneembare vorm van elementair magnesium biedt.

ReMag is een veilig, gebruiksvriendelijk en effectief product. De fabrikant van ReMag koopt magnesiumstaven met een zuiverheid van 99,98 tot 99,99 procent. Dit betekent dat ons magnesiumchloride bevat maximaal 0,01 tot 0,02 procent onzuiverheden bevat. Dit is aanzienlijk beter dan zelfs de meest hoogwaardige vorm van magnesiumcitraat, dat een zuiverheid van 98 procent heeft, of magnesiumchloride uit zoutmeren, dat een zuiverheid van 96 procent heeft. De sleutel tot hoogwaardig magnesium is een zuiverheid van 99,98 tot 99,99 procent, ongeacht de bron.

De bron van onze grondstof

De mineralen die nodig zijn voor de productie van ReMag worden gewonnen in San Bernadino, Californië. We hebben een uniek en gepatenteerd proces ontwikkeld waarin ReMag wordt geproduceerd uit magnesiumchloride, wat het onderscheidt van andere magnesiumsupplementen. ReMag bevat Mg2+ (positief geladen magnesiumionen) en Cl- (negatief geladen chloride-ionen). Ionen hebben zogenaamde valentietoestanden. De evenwichtige valentietoestand is 0. Ionen zijn meestal onstabiele deeltjes die geneutraliseerd worden. Onze technologie zorgt ervoor dat de individuele ionen in de oplossing monoatomisch blijven door ze te stabiliseren (waardoor er een neutrale lading ontstaat). De ionen combineren niet weer tot een complex molecuul. Dat is wat ReMag anders maakt dan andere supplementen. Magnesiumionen combineren het gemakkelijkst met waterstof en zuurstof om magnesiumoxiden en -hydroxiden te vormen. Ons proces zorgt ervoor dat de magnesiumionen dit niet doen, maar als afzonderlijke magnesiumionen Mg2+ blijven, de vorm die het meest geschikt is voor het lichaam en geen energie vereist om geabsorbeerd te worden.

Het echte geheim van ons proces is dat we alle factoren in het ionisatieproces beheersen, waardoor het eindproduct een ionische vorm van magnesium in monoatomaire picometergrootte is - en blijft, dankzij de elektrisch neutrale stabiliteit. Zuiverheid is een andere factor die ReMag onderscheidt van andere magnesiumsupplementen.

Hoe zit het met chloride?

Chloride is een essentieel mineraal voor het menselijk lichaam. Het is een belangrijke minerale voedingsstof die voornamelijk in lichaamsvloeistoffen wordt aangetroffen. Chloride is het meestvoorkomende negatief geladen ion in het bloed en vormt ongeveer 70 procent van de negatieve ionen van het lichaam.

Chloride is een van de belangrijkste elektrolyten in het lichaam. Chloride helpt, net als andere mineralen zoals kalium, magnesium en natrium, elektrische impulsen in het lichaam te geleiden. Naast de functie als elektrolyt combineert chloride zich met waterstof in de maag om zoutzuur te vormen, wat cruciaal is voor het spijsverteringsproces. Chloride-ionen spelen een sleutelrol bij het reguleren van de pH-balans in het lichaam. De constante uitwisseling van chloride- en bicarbonaationen tussen rode bloedcellen en bloedplasma helpt de pH-balans te reguleren en kooldioxide, een afvalproduct van de ademhaling, uit het lichaam te transporteren.

Gezonde mensen kunnen grote hoeveelheden chloride verdragen. Het lichaam scheidt overtollig chloride simpelweg uit via de nieren. Chloridetoxiciteit of -overdosering wordt vaak waargenomen bij personen met nieraandoeningen, maar chloride zelf is daar geen veroorzaker van.Terug naar artikeloverzicht