Over het nieuwe boek van dr. Carolyn Dean - Magnesium: The Missing Link to Total Health

Over het nieuwe boek van dr. Carolyn Dean - Magnesium: The Missing Link to Total Health

07.03.2024

Het boek Magnesium: The Missing Link to Total Health, geschreven door de bekende arts en toonaangevend voedingsdeskundige dr. Carolyn Dean, gaat over het belang van een vaak over het hoofd gezien mineraal: magnesium.

In Magnesium: The Missing Link to Total Health laat dr. Carolyn Dean lezers kennismaken met het belang van dit essentiële mineraal en geeft ze praktisch advies over hoe u magnesium in het dagelijks leven kunt inpassen. Het is een nuttige bron van informatie voor iedereen die geïnteresseerd is in gezondheid en algemeen welzijn.

Over de auteur, dr. Carolyn Dean MD ND

Dr. Carolyn Dean is arts en natuurgeneeskundige en heeft meer dan 40 jaar ervaring in gezondheidszorg. Ze is auteur van meer dan 50 boeken, waaronder de bestseller The Magnesium Miracle®.

Over het boek Magnesium: The Missing Link to Total Health

Hoe zou het zijn als u de kans kreeg om een wereldberoemde expert te raadplegen en te ontdekken wat uw gezondheid op dit moment aanzienlijk zou kunnen verbeteren? Het boek Magnesium: The Missing Link to Total Health biedt de antwoorden waarnaar u op zoek bent.

In dit boek wordt het belang van magnesium als fundamentele bouwsteen van onze gezondheid uitgelegd. Magnesium is essentieel voor meer dan 300 biochemische reacties in het lichaam, en een tekort aan magnesium kan tot diverse gezondheidsproblemen leiden.

Hoe magnesium onze gezondheid ondersteunt

In het boek wordt uiteengezet hoe magnesium ons algehele welzijn ondersteunt. Magnesium is onder andere van invloed op:
 • Hart en bloedvaten
 • Hersen- en zenuwstelselfunctie
 • Bot- en gewrichtsondersteuning
 • Energiemetabolisme en -prestaties
 • Spijsverteringsstelsel
 • Stress en humeur

Wat leert u uit dit boek?

 • Dertien belangrijke voordelen: lees meer over de dertien belangrijkste manieren waarop het toevoegen van magnesium aan uw dieet uw algehele welzijn kan verbeteren.
 • Verkeerd gediagnosticeerde aandoeningen: ontdek hoe veelvoorkomende diagnoses in werkelijkheid het gevolg van magnesiumtekort zouden kunnen zijn.
 • De rol van magnesium in voedingssynergie: begrijp het cruciale belang van magnesium bij het versterken van de effectiviteit van andere belangrijke vitaminen en mineralen.
 • Dosering en absorptie: ontdek waarom de juiste dosering en effectieve absorptie van magnesium essentieel zijn voor onmiddellijke gezondheidsvoordelen op korte en lange termijn.
 • De nieuwste onderzoeken: lees waarom magnesium in recente wetenschappelijke studies als een hoeksteen van een goede gezondheid wordt bestempeld.
Daarnaast leert u deze bewezen adviezen toe te passen en te delen in uw eigen leven en met uw familie en dierbaren. Het boek Magnesium: The Missing Link to Total Health is niet alleen een rijke bron van informatie. Het is een handleiding voor iedereen die meer wil weten over het belang van magnesium als ontbrekende schakel in onze algehele gezondheid.

Samenvatting

We mogen niet vergeten dat magnesium slechts één van de vele belangrijke mineralen is die ons lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren. Het is echter ook een van de mineralen die het vaakst ontbreken in onze voeding. Het aanvullen ervan kan dan ook van grote invloed zijn op onze gesteldheid.

Wilt u hier meer over weten? Lees dan het boek Magnesium: The Missing Link to Total Health en ontdek alle informatie die u nodig heeft om u op weg te helpen.Terug naar artikeloverzicht