Complement Formulas voor RnA ReSet-producten

Complement Formulas voor RnA ReSet-producten

08.02.2024

Complement Formulas is de gepatenteerde naam van RnA ReSet-producten. Deze producten:
  • Zijn hoog opneembaar
  • Voldoen aan de eisen van vegan-, keto-, paleo- en andere speciale diëten
  • Zijn zo natuurlijk mogelijk
  • Bevatten essentiële bouwstenen ter aanvulling van uw dieet

Zijn hoog opneembaar

Het eerste product dat aan deze vereisten voldeed, was ReMag - Liquid Magnesium. Dit product met een hoog magnesiumgehalte is ontwikkeld omdat de destijds bestverkochte vorm van magnesium een voedingssupplement was met magnesiumoxide met een opneembaarheid van ongeveer 4 procent.

Dokter Dean was op zoek naar een hoog opneembaar voedingssupplement. Haar doel was om zoveel mogelijk magnesium op te nemen per dosis. ReMag, dat 60.000 ppm magnesium per dosering bevat, voldoet aan haar eisen. Een maatschepje van 2,5 ml bevat 150 mg magnesium per dosering. Is dat niet geweldig?

Daarom waarschuwt dokter Dean consumenten ook om te kijken of het etiket het totale volumegewicht vermeldt van de stof (verbinding) die het magnesium bevat, of dat de hoeveelheid magnesium direct wordt vermeld - een nog duidelijkere en nauwkeurigere indicator.

Daarnaast is het een goed idee om te controleren voor welke dosis de magnesiumwaarde geldt en of u bijvoorbeeld 3 tabletten moet innemen of slechts één theelepel. Dit bepaalt vervolgens hoe lang u met een verpakking kunt doen. Gebruikt u het product gedurende een maand of langer dan een half jaar, zoals in het geval van ReMag 480 ml?

Het gepatenteerde productieproces van ReMag vormde de basis voor de andere hoogwaardige mineraalsupplementen van dokter Dean: ReMyte, ReCalcia, Pico Potassium en Pico Zinc Plus.

Vegan-, keto-, paleo- en andere speciale diëten

We leven in een tijd van onbegrensde mogelijkheden. Of uw dieet nu elementen bevat van een veganistisch, keto- of paleodieet, Complement Formulas kunnen een waardevolle aanvulling zijn. Zo zijn we erg tevreden met Omega 3 A+E. Dit product bevat de populaire en nuttige stoffen omega 3 en 6. Deze onverzadigde vetzuren, waaruit celmembranen bestaan, kunnen worden verkregen uit vis of direct uit de bron waar vissen ze vandaan halen: algen. Wij hebben voor dit groene pad gekozen. Als u zich niet prettig voelt bij het idee dat u een algenproduct inneemt, dan kunnen wij garanderen dat u de bron van deze omega’s niet in de smaak zult opmerken.

Zo natuurlijk mogelijk

Niets onnodigs. Geen kleurstoffen. Puur natuurlijke conserveringsmiddelen die de kwaliteit van het product behouden. Onze producten bevatten geen GMO's. Daarom kunnen wij deze ook op de Europese markt aanbieden. Als er een natuurlijke grondstof beschikbaar is, zullen wij hier altijd de voorkeur aan geven.

Bevatten essentiële bouwstenen ter aanvulling van uw dieet

Dokter Dean heeft haar RnA ReSet-producten geformuleerd op basis van meer dan 40 jaar ervaring in haar privépraktijk. De voedingsadviezen die zij jarenlang heeft verfijnd en gegeven, vormen de hoeksteen van haar producten. Lees hier meer: RnA ReSet-producten.Terug naar artikeloverzicht